Audrey'nin Yeşil Çaylı Kremi

Güzelliğiyle bugün bile herkesin "Vay be! Ne kadınmış" dediği, Audrey Hepburn'ü hep şık stili, zarafeti ve hüzünlü güzelliğiyle tanıdık. Onu bu denli özel yapan şey, oyunculuktaki yeeneği dışında masum güzelliği, doğallığı ve elbette insanlara karşı olan sevgi dolu tutumuydu. Bu doğal güzelliğini yeşil çaya borçlu olduğunu biliyor muydunuz? İşte Audrey'nin güzelliğinin sırrı, Audrey'nin yeşil çaylı kreminin hazırlanışı:

1 çay kaşığı beyaz kamelya yağı

1 çay kaşığı kuşburnu tohumu yağı

1 çay kaşığı jojoba yağı

1 çay kaşığı akşam çuha çiçeği
yağı

1 çay kaşığı sarı kantaron tomurcuğu

¼ çay kaşığı narenciye tohumu özü (greyfurt tavsiye edilir)

1 çay kaşığı deve dikeni tohumu özü

3 იემექ კაშიგი შია იაგი

2 poşet çay sencha

350 გრ ტოფუ

4 ცალი ალოე ვერა ჯელი

1 çay kaşığı keten tohumu yağı

16 დამლა ლავანტა იაგი

1.Beyaz kamelya, kuşburnu, jojoba, çuha çiçeği, sarı kantaron, narenciye, deve dikeni ve shea yağını küçük temiz bir uzun saplı tencereye dökün. Çay poşetlerinide ekleyip hafif ısıda ısıtın.

2. Shea yağı erimeye başladıkça yağlarla bütünleşecek. Çay poşetlerini kaşıkla bastırınki ısınan yağlara olabildiğince çay karışsın. კარიშიმ კაინამაია იაკლაშტიისა იადა ში იაგი ტამამენ ერიდიისე ისიი კაპატიპ კარიშიმინ სოღუმასინი ბეკლეინ ვე იენიდენ ჩაი პოშეტლერინე ბასკი იაპინ. Rengi açık sarı-yeşil olmalıdır.

3.Tofuyu miksere koyun ve çay karışmını içine ekleyin. Kremsi ve yumuşak olana kadar mikserde iyice karıştırın. დაჰა სონარი ალოე ვერა ჯელინი, კეტენ ტოჰუმუ იაგინი ვე ლავანტა იაგინიდა კარიშმა კატინი. ბუნუნ სონუნდა კრემ აჩიკ იულაფ უნუ რენგინდე ოლმალიდირ.

4.Nemlendiriciyi temiz cam şişelere yada kavanozlara koyun. კულლანილმადიგი სურედე ბუზდოლაბი ია და სერინი ბირ ორთამდა მუჰაფაზა ედინ.

Ay Audrey Kız, Hepimiz Bir Güzeliz, Bir özeliz Sorma Gitsin.


იორუმ ბირაკი

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce onaylanacaktır.